• ПИСНА ЛИ ВИ ДА ДАВАТЕ И БЕЗ ТОВА ТРУДНО ЗАРАБОТЕНИТЕ СИ СПЕСТЯВАНИЯ НА ДЪРЖАВАТА ПОРАДИ АБСУРДНИ ПРИЧИНИ?

  • ИСКАТЕ ЛИ ДА ТРУПАТЕ ПАРИ ЗА СЕБЕ СИ, НЕ ЗА ПОЛИТИЦИТЕ?

  • НИЕ ЩЕ ВИ ПОДАДЕМ РЪКА И ЩЕ ВИ ИЗВАДИМ ОТ ПОРОЧНИЯ КРЪГ НА ПЛАЩАНЕТО НА ГЛОБИ!

„АТЛАС ПЛОВДИВ” ЕООД - Консултантски услуги

Всичко за строителството - незаконно строителство, законно строителство

Административни услуги - изготвяне на документация - ХЕИ, Инспекция по труда, Агенция по храните, Пожарна

 

- Незаконно строителство

Консултации при констатирано и при неконстатирано незаконно строителство – какво, как, кой, защо и кога може, и трябва да направи.

Тематиката е облечена в сложни формулировки, на „странен” – професионален език. Законите са много, наредбите – още повече. Практиката – основана на вътрешни правила, които никой извън системата не знае.

За да се облече всичко това в стройна система в зависимост от конкретните обстоятелства е необходим Преводач – специалист, който да има достатъчно знания и професионален опит в инстанциите, отговарящи за строителството.

Какво е незаконно строителство и какво следва от това, какво можете да направите и кой е най-подходящия начин?

Какво значи гаранционни срокове в строителството, как можем и не можем да се възползваме от това – от страна на собствениците и от страна на строителнните фирми?

Вече констатирано незаконно строителство – какво можете да направите, кога да го направите и с какво време разполагате?

  Всичко това и много различни казуси. Обадете ни се. Ние можем да помогнем.

   Ние разполагаме с консултанти, които ще  дадат най-правилното решение за проблемите Ви и път за решаването им.

 

- Законно строителство

   Законното строителство е това строителство, при което се спазват законовите рамки. Ако ги знаете. Ако не сте запознати даже и с най-дребните подробности и детайли, може да се окаже, че строежа Ви е незаконен. Тогава – вижте другите услуги, които предлагаме ;-)

   След като вече имате идея какво и къде искате да строите започва най-важния етап, от който зависи дали идеята Ви може и е законно да се реализира. Това е етапа на проучването и запознаване със съответното законодателство – закони, наредби, процедури и т.н.

   Ние ще Ви помогнем. Няма да е необходимо тепърва да четете всичко, да ходите по инстанции и да питате, да правите всички проучвания и да губите много време. Ние можем да спестим времето и усилията Ви и да дадем тези отговори наготово – пречупени през теорията и практиката, в съответствие със специфичния случай.

  За Вашето спокойствие и сигурност ние можем да се погрижим и ще го направим. Обадете ни се.

 

- Административни услуги

В променената политическа обстановка – как да се подготвим за новите правила и „новите” чиновници.

Дойдоха и минаха избори. Сега е момента, в който можем да се подготвима за „новите правила” и „новите чиновници”.

„Нови” – правилата са си все същите, но не всички се спазваха до сега, а чиновниците - защото след новите си назначения ще трябва да се доказват на началниците си.

Ние сме Първото дружество, което се занимава с КОМПЛЕКСНО обслужване - Пожарна, Инспекция по труда, Агенция по безопасност на храните, Здравна инспекция - Първоначално изготвяне на документацията, Водене на дневници и последващо Абонаментно обслужване в зависимост от обекта и по желание на клиента.

Уважаваме и познаваме законите, а Вие получавате спокойствието и защитата, която дава предварителната подготовка и подготвената до последна подробност документация.

 

  4

Търсене