• ПИСНА ЛИ ВИ ДА ДАВАТЕ И БЕЗ ТОВА ТРУДНО ЗАРАБОТЕНИТЕ СИ СПЕСТЯВАНИЯ НА ДЪРЖАВАТА ПОРАДИ АБСУРДНИ ПРИЧИНИ?

  • ИСКАТЕ ЛИ ДА ТРУПАТЕ ПАРИ ЗА СЕБЕ СИ, НЕ ЗА ПОЛИТИЦИТЕ?

  • НИЕ ЩЕ ВИ ПОДАДЕМ РЪКА И ЩЕ ВИ ИЗВАДИМ ОТ ПОРОЧНИЯ КРЪГ НА ПЛАЩАНЕТО НА ГЛОБИ!

 

Освен НАП и финансови проверки, фирмите са подложени на натиск от още държавни и общински структури и организации - органите на РЗИ /Регионална здравна инспекция/, Пожарна /ГД ПБЗН/, Агенция по безопасност на храните /БАБХ/, Инспекция по труда /ИА ГИТ/. Всички те, въоръжени с купища закони, наредби, процедури и специфични изисквания, могат да блокират живота на всяка една фирма, дори и да я фалират.

Глобите и сумите в наказателните постановления започват от 500 лева до 50 000 лева за всяко от провиненията. Ако имате повече от едно нарушение, както е в повечето случаи, нещата могат да станат много сериозни и финансово тежки за коя да е фирма.

Определянето на задължителните документи, наличието на необходимите процедури в работата и спазването на съответните графици основно зависи от : предмета на дейност на Вашата фирма, броя служители, които имате, площта на производствените и офисните помещения. Комбинациите между тези няколко фактори е огромно и само познаването на изискванията на институциите и практически опит в тях самите дава на нашите експерти увереността, проверена в практиката, да изготвят пълният комплект от ВСИЧКИ необходими Ви документи.

Само за първите 9 месеца от началото на годината, Главна инспекция по труда е наложила глоби за над 15 милиона лева за нарушения и неспазване на условията за труд на повече от 1 300 фирми в страната.

Знаете ли колко струва ЕДИН ЛИПСВАЩ подпис? Неприбрани обувки? А ЕДИН ЛИПСВАЩ САПУН?

От 1 500 до 15 000 лева... всяко.

Всички тези подробности и детайли ние ги знаем и можем да Ви предпазим от грешките, да  осигурим спокойствието и сигурността, която ще Ви донесе точната, пълна и правилно изготвена документация.

Търсене